Gentse Feestentarief in parkeergarage

maandag 19 mei 2008 11u14 | Wouter | 4 reacties
Trefwoorden: , .

Tijdens de Gentse Feesten en koopzondagen zal het nachttarief (van 19 tot 7 uur) worden toegepast zoals dat nu geldt in de parkeergarages van het stedelijk parkeerbedrijf. Tot nog toe gold vanaf de vrijdag voor tot de laatste maandag na de Feesten het nachttarief niet, maar werd doorlopend het dagtarief aangerekend.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van Huub80

    Mooi initiatief!
    Enkel op dergelijke manieren zullen de wildparkeerders over de streep getrokken worden!
    Het zal er dus op beteren! goed zo!! ;o)
    Nog van deze initiatieven!

  2. Reactie van louis zwipamoo

    het zijn echt wel 10 heel speciale dagen waar er ong. 1 miljoen mensen naar gent komen. Langs de andere kant is het misschien beter om parkeren in de stad af te raden (p+r te gebruiken) voor de gentsefeestentoeristen en de ondergrondse betaalparkings gratis voor de bewoners ter beschikking te stellen maar das waarschijnlijk zeker een brug te ver? of das weer een idee waar politiekers niet kunnen opkomen of jawel toch wel maar dan doen ze hun paraplu open en zeggen dat het parkeerbedrijf autonoom werkt en ze niets kunnen doen aan die hun prijspolitiek.

  3. Reactie van louis zwipamoo

    ps. de winst van het parkeerbedrijf was in 2007: 3.184.451,97 euro… die 10 dagen gratis parkeren voor de bewoners (in de betaalparkings) gaan toch niet veel pijn doen denk ik zo

  4. Reactie van DriesO

    Is de verlaging van het tarief tijdens de Gentse Feesten niet tegen de principes van de vrije markt: prijzen stijgen als er veel vraag is?