Bij Ivago zit het conflict dieper

dinsdag 10 juni 2008 8u46 | Els Van Eeckhaut | 4 reacties
Trefwoorden: , , .

Vorige week woensdag kon ik mijn kind niet naar de crèche brengen, donderdag kwamen ze mijn huisvuilzak niet ophalen en morgen geraak ik met het openbaar vervoer niet aan het station, vertelde me een kennis. De sociale onrust verstoort het leven van de burgers in onze stad.
Vandaag draait het openbaar vervoer in Gent en in de provincie in de soep. Bij afvalintercommunale Ivago worden nog steeds prikacties gevoerd. Deze ochtend bezetten de werknemers van Ivago het kruispunt Heuvelpoort….

Lees het volledige standpunt van KVK in de Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van S

    Nochtans: zoals in de eerdere draad al gemeld was er rond 7u niks te zien aan de Heuvelpoort – en zelf heb ik rond 9u ook niks gezien.

    Het is in elk geval triestig voor de mensen die hiervan het slachtoffer zijn, en die waarschijnlijk ook baat hebben bij meer koopkracht,
    maar geen functie hebben die ze kunnen misbruiken om medemensen te gijzelen als ‘actie’.

    • Reactie van b-west

      Als ik me niet vergis lagen ze wat lager, aan het kruispunt met de Kortrijksesteenweg te zonnen…

  2. Reactie van Bart

    Net aan de zuid gepasseerd. met zijn allen zaten ze op het terras van t Eatcafe, toch niet meteen de goedkoopste plek van de stad. Het valt precies wel mee met die koopkracht.

    Vanmiddag zaten ze in het zonnetje aan de graslei. Om moe van te worden, al dat staken.

    • Reactie van Bart

      Update: vannacht rond half 3 zat de hele meute nog ladderzat in de stad rond te hangen. Echt een koopkrachtprobleem he! Hoe kunnen die mensen nog geloofwaardig genomen worden??