Eens iets anders

woensdag 17 september 2008 20u56 | Wouter Viaene | 4 reacties
Trefwoorden: .

Gent groeit en bloeit : zelden zo veel bolle buiken en kleine koters gezien als de voorbije maanden. En het stopt niet: geboortekaartjes bij de vleet.

Meisjes worden mama’s, vaders toasten trots op kersverse zonen en dochters.

Allemaal plezant, goed voor de pensioenen en ideale gelegenheden om de familiale banden met verre tantes aan te halen. Hoe welkom zijn die eigenlijk de eerste dagen in het ziekenhuis ? Of wachten ze beter tot de babyborrel ? Sowieso dolle pret verzekerd : a kutsjie kutsjie kutsjie (tegen de baby).

Blijft één vraag overeind voor kameraad, collega en zatte nonkel: wat neem je mee op babybezoek? De pamperrekening mag heel handig zijn, storten is iets anders dan geven. Dan toch maar de geboortelijst. Of niet ?

Wie « eens iets anders » wil, kan komende zaterdag 20 september een strategische voorraad spullen voor kinderen van 0 tot 99 inslaan in het Prinsenhof. Onder het moto « wat je zelf doet, doe je beter, maar wat anderen zelf doen, is soms nog beter » strijkt Lillie Polka van 11 tot 18 uur neer in het buurthuis. Alles homemade en voorzien van een creatief kwaliteitskenmerk!

© 2008 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van eefje

    kom dat zien, kom dat zien, Lillie Polka wacht op jullie!!!!

  2. iedereen meer dan welkom, hier heb je geen spijt van je aankopen!!!

  3. Reactie van Wouter

    Voor wie het buurthuis niet weet zijn: Zilverhof 32, (rechtdoor over ‘t brugske aan de oude brandweer)

  4. Reactie van Bambi

    En er zit een krokodil in het aanbod!