Meer studenten dan ooit in Gent

maandag 22 september 2008 11u16 | Redactie | 2 reacties
Trefwoorden: , , .

Ambitieus bouwprogramma moet stijging opvangen

De Gentse hogescholen en universiteit verwelkomen vandaag méér studenten dan ooit tevoren. Vooral de stijgingen in de exacte wetenschappen en in bedrijfsgerichte opleidingen zorgen ervoor dat Gent bij het begin van dit academiejaar meer dan ooit de grootste studentenstad is van Vlaanderen.

Lees meer bij De Gentenaar

© 2008 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van ekkergem

    eindelijk, we begonnen het al te missen, het frisse jonge volk in onze wijk.
    En om hen te verwelkomen krijgen de studenten van ons op woensdag 15 oktober de tweede editie van het Ekkergems Pleinfeest voorgeschoteld. Kwestie van goede buren te worden en te blijven…

    Schrijf dus maar in uw schoolagenda 15 oktober van 17u tot 22u (nachtrust en zo van die dingen, begrijpt u?) Het exacte programma volgt nog, maar Chris van de Spinnekop staat achter den toog. Dat is zeker.

    • Reactie van Ekkergem

      Het exacte programma is er één met een aaibaar feestgehalte, daar kan je zeker van zijn!

      Vanaf 17u kan iedereen zich nestelen voor het podium of op de stoeltjes en tafeltjes, want om 18u begint “Forêt de Moustiques” met hun django-achtige boskaboutermuziek, gevolgd om 19u30 door “Kuskessarma”, feesterige muziek met knotsgekke ritmes speciaal gearrangeerd voor mensen met een houten been, en als afsluiter komt om 21u “Manouche” ons pleintje platstampen met hun komische Gypsy-Ska tunes die elke mens met een gevoel voor humor kunnen bekoren!
      wij verwachten u aldaar massaal en met een brede glimlach!