De beste stadsblog werd verrassend genoeg niet Gentblogt

dinsdag 16 december 2008 9u13 | Redactie | 14 reacties
Trefwoorden: .

De verkiezing van de ‘Site van het jaar’ werd, net als vorig jaar, gewonnen door Google. De beste stadsblog werd verrassend genoeg niet Gentblogt, maar het Antwerpse Apen.be.

De beste website van 2008 is, net als vorig jaar, geen verrassing. Google domineert, behalve het internet, ook de verkiezing van het magazine Clickx, dat de beste websites van het land bekroont. De zoekmachine ging de sites 2dehands, waar u tweedehands goederen kunt kopen en verkopen, en de online versies van Q-Music en Canvas vooraf.

Er werden in liefst 21 categorieën winnaars bekroond, waaronder ‘community’, ‘computer & games’, ‘hobby & vrije tijd’ en ‘ngo’.

De jury koos ook haar eigen site van het jaar. AB concerts haalde het van de Vlaamse sociale netwerksite Netlog en van de stadsblog Gentblogt. Datzelfde Gentblogt won verrassend genoeg níet in de categorie ‘stadsblogs’. Het moest dit jaar de Antwerpse blog Apen.be laten voorgaan.

Lees meer in De Standaard.

© 2008 GENTBLOGT VZW

14 reacties »

  1. Reactie van ivan

    Hoera voor de 2e plaats!
    Ik stel voor dat we onze (Music-for-Life-)reclamebanners het hele jaar door laten staan, cf. de laureaat van dit jaar, dan winnen we volgend jaar gegarandeerd.

  2. Reactie van marc

    dikke proficiat voor de AB!

  3. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Proficiat met “onze” tweede plaats.
    ik kan me goed voorstellen dat anderen van “ons” veel geleerd hebben, en hier en daar wat bijgeschaafd hebben, wwardoor ze betere zijn. “We” doen hetzefde volgend jaar….

  4. Reactie van b-west

    Poeh! “onze” layout is mooier…

    • Reactie van dirk

      maar de antwerpenaars zijn met twee maal zoveel om te stemmen

  5. Reactie van Roland

    Viva Gentblogt!

  6. Reactie van Eve

    Prijs van de vakjury
    Vakjury, over àlle sites:

    1. AB Concerts
    2. Netlog
    3. Gentblogt

  7. Reactie van Tom

    Proficiat met de tweede plaats. We zijn met Apen.be waarschijnlijk eerst geworden omdat we gewoon met meer inwoners zijn:-). We zijn een beetje jaloers op de gedrevenheid van jullie bloggers en de kwaliteit van de inhoud die jullie publiceren. Veel succes verder.

    • Reactie van teun

      beste tom, dank voor het mooie compliment! en proficiat met jullie overwinning en ook jullie succes verder.

  8. Reactie van Anne

    Ik heb de twee eens vergeleken (ik had nog nooit van apen.be gehoord, eerlijk gezegd)… maar wat mij betreft, is en blijft gentblogt de beste én de mooiste stadsblog!

    In ieder geval een dikke proficiat met de tweede plaats!

  9. Reactie van anna

    leve gentblogt en gent natuurlijk!!!ne dikke proficiatvoor jullie mooi site vol actua

  10. Reactie van Tom De Wael

    ‘k had er wel wat voor gevreest omdat ze in Antwerpen inderdaad met net iets meer zijn. 2e is ook mooi en jullie doen nog steeds goed werk. keep it up !

  11. Reactie van Herb

    het laatste dat ik in mijn leven zou doen is naar A. te gaan wonen, winner of niet. Dan liever Gent en altijd op de tweede plaats!