Gezocht: Dé Gentse ondernemer van het jaar

donderdag 21 januari 2010 9u24 | Redactie | reageer
Trefwoorden: , .

Gentse ondernemer van het jaarBouw je aan een bloeiende en innovatieve onderneming? Dan ben jij misschien wel het rolmodel naar wie Gent op zoek is! Stad Gent wil ondernemers steunen, koesteren en stimuleren om van de regio een bloeiend en innovatief ondernemerslandschap te maken. Met de verkiezing van dé Gentse Ondernemer zoekt de Stad ambassadeurs voor het ondernemerschap.

Onze stad heeft dringend rolmodellen nodig die de beeldvorming rond ondernemen en ondernemerschap bijstellen, want onbekend maakt onbemind. De Stad organiseert, met Europese steun, een verkiezing van drie ondernemers en één studentenondernemer die het goede voorbeeld geven. De verkiezing van dé Gentse ondernemer is een van de manieren om ondernemen in onze stad aantrekkelijk maken.

Wie wint, krijgt niet alleen de titel ‘Gentse ondernemer van het jaar’. De verkozen rolmodellen ontvangen ook een waardevol communicatiepakket, de studentondernemer een relevante opleiding. In ruil zijn de verkozen rolmodellen aanwezig op een aantal evenementen rond ondernemerschap en geven ze drie onbezoldigde voordrachten.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen nog hun kandidatuur stellen tot 1 februari. De jury selecteert in de eerste ronde tien genomineerden per categorie. De tien genomineerden vullen een vragenlijst in voor aanvullende informatie. De jury kiest op basis van de vragenlijst per categorie drie supergenomineerden aan de hand van de selectiecriteria. Die drie genomineerden per categorie verdedigen mondeling voor de jury waarom zij als rolmodel verkozen moeten worden. Het publiek brengt vanaf 25 februari tot 16 maart 2010 zijn stem uit op één van de drie genomineerden.

Meer info op investingent.be

© 2010 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.