Batakamp sluit af

dinsdag 3 augustus 2010 11u49 | Tom (tekst), Max Van Hemel (beeld) | 1 reactie
Trefwoorden: , .

De Gentse Feesten zijn ondertussen al een week gedaan, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog volop herinneringen op te halen. En dan heb ik het vooral over de andere redactieleden, want het enige wat ik mij herinner is Irish Coffee op de Vlasmarkt, Duvel in wat ooit een Duveltent was en veel te dure Mojito op Polé Polé. Lather, rinse, repeat.

En zo ben ik er dit jaar weer in geslaagd om geen enkele keer Batakamp te bezoeken. Goeie voornemens op voorhand, dat wel, ik had zelfs al een paar witte sportkousen opzij gelegd, maar tussen de Martelaarslaan en de Willem de Beersteeg ligt nu eenmaal veel te veel om van mijn hart een steen te maken en de lokroepen van oude en nieuwe vrienden te negeren. Een mens voelt zich nooit zo populair als tijdens de Gentse Feesten.

alijn alijn

Maar misschien was u er wel bij en begint u nog steeds spontaan te lachen bij het bekijken van die vuilwitte sportsokken in uw wasmand? Waarom de commentaar van dit artikel niet gebruiken om uw verhaal met ons te delen, ik hoor graag waarom ik volgend jaar de andere pleinen links moet laten liggen en mijn avonden op Batakamp moet beginnen!

alijn alijn alijn

En als u daar geen zin in heeft, kan u mij dan tenminste zeggen wat meneer in de foto hieronder op het punt staat te doen?

alijn alijn

© 2010 GENTBLOGT VZW

Eén reactie op Batakamp sluit af

  1. Reactie van Max

    die mijnheer is de buurman van’t Batakamp en had er na 10 dagen duidelijk meer dan genoeg van om naar ‘t gelul van Batakamp te luisteren. Hij en zijn companen, zijnde “de zuiplap” en “de hoer”, steunden hem in zijn betoog.
    Wij, keurige burgers met respect voor de rechte lijn, wisten dit uitschot gepast te negeren. Ook de Grote Leider wist ons met de juiste woorden gerust te stellen dat alles onder controle was. Immers controle is altijd beter dan vertrouwen. Kwatongen beweren dat het een propagandastunt van de Grote Leider was. De kwatongen werden uitge-boe-t en gedeporteerd!