Nucleo openatelierdagen

vrijdag 15 oktober 2010 9u29 | Koen Vromman | reageer
Trefwoorden: , .

Dit weekend vinden voor de 8ste keer de open ateliers van Nucleo plaats. In 70 ateliers zullen de deuren een gans weekend openstaan voor het publiek. Het belooft dit jaar een speciale editie te worden, er is door het Oezbekistaans Filmfonds promotie gevoerd tot in New York voor dit Gentse evenement.

New York is duidelijk al helemaal in de ban van de open ateliers. Het MoMa zal voor de gelegenheid zelfs zijn deuren sluiten op 16 en 17 oktober zodat het personeel kan afzakken naar Gent. In het meetingpoint in de Lindenlei kan je gratis een stadsplan en een fiets ophalen.
Nadat de ateliers gesloten zijn, is er zowel op zaterdag- als zondagavond in het meetingpoint een uitgebreid programma met exposities, film en muziek.

De Gentse tak van het Oezbekistaans Filmfonds stelt voor de gelegenheid trouwens ook een deel van zijn studios open. OFF is momenteel wel bezig de politie van New York op te leiden voor figuratie in de komende actiefilms en het toeval wil dat meerdere ploegen momenteel op diverse locaties wereldwijd actief zijn, maar op zondag is er wel een deel van de studio’s in Ekkergem open.
Het volledige programma met alle deelnemers en alle activiteiten kan je vinden op de website van Nucleo.

© 2010 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.