Steun voor ambtenaren met waterschade

donderdag 18 november 2010 10u32 | Tom | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Personeelsleden van de stad Gent die bij hen thuis waterschade hebben geleden, krijgen een financieel duwtje in de rug.. Dat heeft schepen van Personeelszaken Resul Tapmaz (SP.A) beslist. Hij is ook voorzitter van de raad van bestuur van vzw Sodiganda, de sociale dienst voor stadspersoneel waaruit het geld zal komen. Ook gepensioneerde stadsambtenaren die lid zijn van de vzw, kunnen van een tegemoetkoming genieten.

Lees meer bij De Gentenaar.

© 2010 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van C14

    Ik vind dit niet kunnen. Hier wordt gemeenschapsgeld gebruikt voor een beperkt groepje. Alle Gentenaars moeten hier recht op hebben. ‘t is makkelijk geld uitgeven dat je zelf niet hebt moeten verdienen. Belastingsgeld is bestemd voor specifieke taken die ze voor de burger uitvoert.

    • Reactie van Matthias

      Gemeenschapsgeld? Op het eerste zicht lijkt Sodiganda gewoon een vzw gefinancierd door ledenbijdragen, al kan ik de statuten niet onmiddellijk vinden. Een vorm van een fonds voor bestaanszekerheid voor ambtenaren. Ik zie niet in wat er zo schandalig is aan deze kwestie. Of het zou natuurlijk moeten zijn dat ambtenaren zo slecht mogelijk behandeld moeten worden omdat we allemaal een persoonlijke haat koesteren tegenover zij die werken voor de staat.