The Next Big Thing Deluxe: hiep hiep Keremos

donderdag 9 december 2010 11u13 | Hans Dc | reageer
Trefwoorden: , , , , , , , , , .

affiche Keremos bestaat 10 jaar en dat vieren ze zoals ze het de laatste jaren eigenlijk stiekem ook zonder reden deden: door een hoop goede bands uit hun stal op een podium te plaatsen. Normaal gezien bestaat een Next Big Thing-affiche maar uit een paar groepen, die nog hard aan het timmeren zijn aan de weg naar roem en lof. Deze keer zetten ze Absynthe Minded als headliner, geruggensteund door Team William en veel ander schoon volk. Nu zaterdag, 11 december, kan u met hen meevieren in de Vooruit. Een nummer beluisteren van elke groep die optreedt kan u hieronder alvast doen.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Waar is de tijd dat Tom De Clercq, medeoprichter van Keremos, nog gewoon de manager was van dat kleine manneke aan een piano? Sioen is ondertussen groot geworden en weg bij Keremos, maar het Gentse managementbureau heeft vele andere groepen, waarvan uiteraard veel Gentse, geholpen om het te maken. Van die groepen staan er een hele hoop zaterdag op het podium. En u kan daar trouwens 5 duo’s voor winnen. Stuur een mailtje met uw gegevens naar wedstrijd@gentblogt.be, en ge weet maar nooit.

Maya’s Moving Castle kennen we bij Gentblogt al goed, want zij stonden in uwged8 met Feed Me. Momenteel zijn ze aan hun debuutplaat aan het werken met producer Luc Van Acker, wat ons doet vermoeden dat hun geluid er enkel nog maar op verbeterd kan zijn.
» Mayas Moving Castle op Vi.be

School Is Cool heeft een verschrikkelijk lelijke naam maar wel ongelooflijk goeie songs. Niet verwonderlijk dat ze dan ook Humo’s Rockrally gewonnen hebben.
» School Is Cool op Vi.be

Roadburg, dat is jazz, beweren ze zelf, of toch een beetje. Radiovriendelijke pop met geslaagde uithalen naar vele alternatieve genres, dat horen wij.
» Roadburg op Vi.be

Arquettes, uit Gent. Ze maakten onlangs naam met hun videoclip waar onder andere Daniël Termont een bijrol in speelde. Zonder die fait divers verdienen ze ook uw aandacht, want ze maken onversneden rockhits van deze tijd.
» Arquettes op Vi.be

The Galacticos, Steak Number Eight, Team William en Absynthe Minded zou u zo al moeten kennen. Is dat niet het geval, ook hen kan je bovenaan in het artikel beluisteren.
» The Galacticos op Vi.be
» Steak Number Eight op Vi.be
» Team William op Vi.be
» Absynthe Minded op hun eigen

The Next Big Thing Deluxe, A Decade Of Keremos
zaterdag 11 december – 18u30
Concertzaal Vooruit
Tickets: € 14 / € 19
Meer info

© 2010 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.