Nieuwbouw

woensdag 2 maart 2011 7u36 | Ignace Van der Kelen | 9 reacties
Trefwoorden: .

Heeft u ook een foto voor deze rubriek? Mailen mag naar fotoredactie@gentblogt.be of u kunt uw foto ook kwijt op onze flickr-groep.

» Meer foto's in het foto van de dag-archief.

© 2011 GENTBLOGT VZW

9 reacties »

  1. Reactie van Jean

    Graag de duplex boven, merci!

  2. Reactie van Elce

    Recolletenlei?

  3. Reactie van Maybe

    De ramen van het gelijkvloers zijn afgeschermd door affiches van ABN
    Weet iemand wat dat komt?
    https://www.myspace.com/abncru/photos/albums/mes-photos/426235#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum

  4. Reactie van S

    De lichtjes die in die gevel verwerkt zitten zijn véél te fel, verblindend zelfs, en brengen niets meer bij dan lelijke lichtstrepen…

  5. Reactie van maarten

    ik vind dit een erg mooi gebouw. Sobere, niet opdringerige architectuur met toch wel wat speelse elementen als je wat langer kijkt.
    Wie is de architect?

  6. Reactie van Ronny

    Ook wel curieus naar de ontwerper van deze waardevolle aanwinst in het Gentse stadslandschap. Spotjes mochten zachter. De grijze natuursteen is van ver niet zo interessant, maar van dichtbij ontzettend mooi en vol fossielen (of toch zoiets) …

  7. Reactie van erwin schoors

    Geen idee welke architect hier achter zit, maar het is best wel een aardige woning. Ook helemaal van deze tijd. Iedere facade moet blijkbaar tegenwoordig asymmetrisch opgebouwd worden. Niks mis mee, maar het valt gewoon op. De ingewerkte spots zijn inderdaad verblindend en schieten hun doel voorbij. En wat mij betreft vind ik de buurwoning met de duikerfiguur uit begin de jaren negentig even mooi en iets meer in balans met de bestaande woningen.

  8. Reactie van William

    De woning met de duiker vind ik wel mooi, de woning op de hoek kan me eerlijk gezegd niet bekoren, het lijkt op een “ruwbouw”. Zou er wel eens een foto van willen zien met de verlichting aan, of zelf eens gaan kijken, als ik nog eens in de stad ben op een avond.