Buffalo’s delen de punten op Bergen

maandag 31 oktober 2011 9u19 | Tom | 2 reacties
Trefwoorden: , .

Na de zware bekermatch tegen Brugge bleven de Buffalo’s vanavond steken op een gelijkspel bij Bergen. Aan de rust was het vooral dankzij een attente doelman Berthelin nog steeds 0-0, al kwam de thuisploeg toen wel al iets nadrukkelijker de neus aan het venster steken. Na de rust was het topschutter Perbet die Bergen op voorsprong bracht. Daarna volgde een bizarre fase waarbij een Gentse bal heel duidelijk door Berthelin mee werd genomen in doel, en daarna aan de binnenkant van het zijnet weer werd opgevist. Een duidelijk doelpunt, behalve voor de lijnrechter en ref Wouters die het niet toekenden.