Wordt Termont verkozen tot beste burgemeester ter wereld?

donderdag 26 juni 2014 16u58 | Michel Vuijlsteke | 12 reacties
Trefwoorden: .

De Gentse burgemeester Daniël Termont is genomineerd voor de prijs van beste burgemeester ter wereld. De “World Mayor”-competitie wil een burgemeester belonen die “hun gemeenschap goed dienen en bijdragen tot het welzijn van steden”. “Ik ben vereerd”, zegt Termont aan Deredactie.be.

© 2014 GENTBLOGT VZW

12 reacties »

  1. Reactie van Etienne

    Gekozen uit

  2. Reactie van jos tavernier

    Als je gaat kijken op de bewuste site, kan je merken dat het de bedoeling is dat de geinteresseerde zichzelf komt aanbieden, dus dat van :” ik weet zelf niet hoe dat komt” komt nogal raar over.

  3. Reactie van Vanoverhetvuur Jerom

    Beste burgemeester lol ! Die man heeft het gewoon te hoog in zijn hoofd . Zijn gevoerde politiek voor deze prachtige historisch stad is zeker niet het beste beleid . Kijk naar de vroegere arbeidersbuurten met onderandere ‘Zuurstof voor de Brugse Poort’een totale mislukking. De Schaapstal , de Korenmarkt een groot plein zonder sfeer doet mij denken aan het rode plein te Moscou. Zijn migratiepolitiek van ‘Gent is van iedereen’.Je hoort in Gent vele talen met uitzondering van het Gents, Vlaams en het Nederlands :(

  4. Reactie van Vanoverhetvuur Jerom

    Maakt wel deel uit van die partij Sp.a en PS twee handen op ene buik te kosten van Vlaanderen die inderdaad die negatieve nationale migratiepolitiek ondersteunen en mogelijk maken .

    • Reactie van Michel Vuijlsteke

      Ik dacht dat er een Europese Unie was met vrij verkeer van goederen, personen en diensten?

      • Reactie van kat

        wat nationaal kan bepaald worden is bv. de verplichting om Nederlands te leren, om een uitkering te kunnen genieten. Zie vandaag in Nederland.

      • Reactie van jos tavernier

        Geef ons De Muur terug ;-)

  5. Reactie van Vanoverhetvuur Jerom

    Dat klopt dat vrij verkeer van goederen , personen en diensten . Wat niet wil zeggen dat men geen ernstige migratiepolitiek kan doorvoeren waarbij de deur gesloten wordt voor negatieve migratie .

  6. Reactie van wieske

    Gent is vooral voor de toerist,die zijn tegenwoordig meer zichtbaar in gent dan de studenten.Gent is een tweede brugge aan het worden,veel historische verhalen van een een rijk verleden,maar we leven nu Het imigraten veroveren stilaan de stad ,maar eerst waren het toeristen zekers?