Music for life in Gent: de bewoners zijn gekend

maandag 1 december 2008 9u18 | Steven Noels | 3 reacties
Trefwoorden: .

Music for life Music for Life 2008, het jaarlijkse inzamelingsprogramma van Studio Brussel, staat dit jaar in Gent en dat zal iedereen ook hier geweten hebben. Drie presentatoren laten zich een week lang, van 19 tot 24 december, opsluiten in het glazen huis, dat heel toepasselijk aan het Zuid opgesteld staat en het centrale punt wordt voor tal van acties ten voordele van vrouwen en kinderen op de vlucht.

Vanmorgen werden de namen van de bewoners gekend gemaakt: Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire zullen de nieuwjaarsperiode alvast extra scherp ingaan na hun vrijwillige vermageringskuur, zij zijn het immers die dit jaar 24 uur op 24 achter glas te bezichtigen zullen zijn terwijl ze plaatjes draaien voor het goede doel en sapjes soldaat maken.

Linde Merckpoel en rijzende ster Sam De Bruyn stunten dan weer met Bed on the Run: zij brengen een volledig opgemaakt bed van het Zweedse huis in Malmö via dat van Breda naar Gent en verdienen op die manier 10 euro per afgelegde kilometer.

Ben je zelf iets van plan voor Music for life? Laat het hieronder weten!

© 2008 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van b-west

    Hm, ik vraag me af als er onder de geldinzamelacties ook een quiz gepland staat. Met De Soete wordt dat geheid een catastrofe, na zijn pijnlijke afgang in De Pappenheimers gisteren… :)

  2. Reactie van Loooree

    net zoals andere jaren in leuven zal Music for life een even groot succes worden in gent ^^