Spokentocht in Mariakerke/Wondelgem

maandag 25 oktober 2010 14u41 | Gudrun | 2 reacties
Trefwoorden: , , , .

halloweenHalloween komt eraan, en we zullen het geweten hebben. De etalages her en der beginnen stilaan oranje te kleuren, er liggen pompoenen in tal van voortuinen (maak daar nu toch eens soep van zeg!)  en de spinnen doen ook volop mee met hun webbengeweef.

spokentocht Recrea Wondelgem kon zich niet onbetuigd laten, en organiseert al voor de derde keer zijn Spokentocht op zaterdag 30 oktober. Die start aan basisschool De Brug in Mariakerke (Trekweg 1), tussen 17.30 .u en 20.00 u. Je kan kiezen voor een tocht van 6 km of 9 km, maar verwacht je niet aan helderverlichte asfaltbaantjes! Die zijn er uiteraard ook, maar er is vooral gekozen voor donkere stukjes bos her en der, waar de nodige spoken en griezels ronddwalen. Een zaklamp en fluokledij zijn dan ook geen overbodige luxe, net zoals een verse onderbroek voor de bangeriken onder ons. Op de verschillende controleposten kan je gratis een hapje en drankje krijgen, zoals pompoensoep of warme chocolademelk.

Als volwassene betaal je € 2,5, kinderen jonger dan 12, VWO en Aktivia slechts € 1,5.

© 2010 GENTBLOGT VZW

2 reacties »

  1. Reactie van ashley

    het is leuk

  2. Reactie van Van Wiemeersch Tine

    Proficiat aan de organisatie, net als de sneukeltoer verdienen jullie alle lof voor de inspanningen. het was een leuke avond. Helaas wat te koud om te blijven hangen aan het Kollekasteel maar daar kunnen jullie niks aan doen.

    doe zo voort, we kijken al uit naar de volgende activiteit
    groetjes