After Party + vrijkaarten

dinsdag 11 maart 2008 16u45 | San | reageer
Trefwoorden: .

sbDit jaar bestaat het Sint-Barbaracollege 175 jaar bestaat en is het tevens de biënnale van Trends. Ter gelegenheid van het feestelijke jaar zal Trends op 15 maart worden afgesloten met een After Party in de Culture Club.

Het publiek waarop gemikt wordt gaat van jong tot oud(er) maar eigenlijk is het vooral een gelegenheid voor de ouder(s)en onder ons om dit bastion van de hippe jeugd eens van binnenuit te bezoeken en er een fantastische avond te beleven.

Noteer alvast DJ’s als Zaki, Rendez-fou, Les Mecs Eclectics, Seba Loop, Imhoff en de spreekwoordelijke Vele Anderen.

Om in de sfeer van feestelijkheid te blijven wordt een dresscode op gelegd: Black with a touch of Red.

Gentblogt mag voor deze Party (van het jaar) 5 gratis duo-tickets weggeven. Simpelweg mailen naar dienstbetoon@gmail.com, en de vijf eersten zijn ook de gelukkigen. Belangrijk: vergeet niet uw naam en voornaam te vermelden (ID-check aan kassa!!) en doe het met de groeten van Gentblogt.

Voor de zesde mailer en volgende, niet getreurd. Ook u kan nog binnen, maar dan wel betalend. Noteer: zaterdag 15 maart, 22u, After Party, Culture Club, Afrikalaan 174, 9000 Gent, Tickets: € 15 te verkrijgen op het leerlingensecretariaat van Sint-Barbaracollege, Tel.: 09/235.72.50 of via mail

© 2008 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.