Ticketactie voor Play-off 2-abonnees

woensdag 9 april 2014 8u25 | Michel Vuijlsteke | reageer
Trefwoorden: , .

KAA Gent wil de trouwe fans die een abonnement kochten voor Play Off 2 een extraatje aanbieden om de ontgoocheling over de laatste twee wedstrijden wat te verzachten. Op vertoon van hun abonnement kunnen de Play Off 2 abonnees een gratis ticket krijgen waarmee ze een vriend, familielid of kennis kunnen meebrengen naar de wedstrijd. Om het gestructureerd te laten verlopen heeft KAA Gent deze actie gespreid over de twee resterende poulewedstrijden.

Abonnees Tribune 1 en 2: gratis ticket tegen Waasland Beveren

Voor de wedstrijd KAA GENT – WAASLAND BEVEREN (zaterdag 12 april) kunnen alle Play Off 2 abonnees uit tribune 1 en 2 dit GRATIS toegangsticket verkrijgen . Zij kunnen hiervoor terecht op het secretariaat: op woensdag  en donderdag van 9 uur tot 18 uur, op vrijdag van 9u tot 19 uur en op zaterdag van 9u tot 17.30 uur. Op vertoon van hun abonnement krijgen zij een gratis uitnodiging voor één van de vrije zitplaatsen.

Abonnees Tribune 3 en 4: gratis ticket tegen Lierse

Voor de wedstrijd KAA GENT – SK LIERSE (zaterdag 3 mei) zijn het de Play Off 2 abonnees uit tribune 3 en 4 die kunnen genieten van deze actie. Zij kunnen vanaf maandag 14 april hun gratis ticket bekomen op het secretariaat.

Het spreekt voor zich dat deze actie alleen geldt voor de abonnees die ouder zijn dan 16 jaar , want de jongeren kregen hun Play Off 2 abonnement al gratis aangeboden! Per abonnee kan men maximum één ticket gratis krijgen.

Bron; persbericht

© 2014 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.