Best of D.

woensdag 15 februari 2006 17u00 | D. | reageer
Trefwoorden: .

Verjaardagen … ze roepen over het algemeen toch wat gemengde gevoelens op bij mij. Weeral 365 dagen die in geen tijd voorbij gezoefd zijn, weeral een aantal grijze haren erbij. Wat is daar nou leuk aan? Wel, weinig eigenlijk.

Daar staat tegenover dat ik in de voorbije 365 dagen natuurlijk een roedel interessante mensen heb leren kennen: zowel u daar aan de andere kant van het beeldscherm als aan deze kant. Het is bijwijlen verbazend hoeveel energie mensen willen/kunnen steken in dit “kleine” projectje.

Er waren natuurlijk ook de interessante dingen waarrond gewerkt werd: vooreerst de cyclobalreeks (1, 2, 3 en 4). Zo nu en dan was het aangenaam om voor GB het eigen verleden als regionaal journalist weer eens boven te halen door het plegen van een interviewtje (1 en 2). Ook de Gentse Feesten mogen in dit overzichtje niet ontbreken. Dat ze vermoeiend waren meneer. Jawel, nog vermoeiender als anders.

De Foto van de dag vormt de grootste uitdaging de laatste maanden. Een uitdaging omdat het telkens weer zoeken is om zoveel mogelijk inzenders over zoveel mogelijk onderwerpen met zo mooi mogelijke foto’s aan bod te laten komen. Het vormt een constante oefening op de evenwichtsbalk, maar wat zou het leven zijn zonder uitdaging?

En het grootste minpunt van het afgelopen jaar? Wel, het tijdsgebrek om meer dingen uit te werken en om de dingen meer uit te werken.

Voor een reactie kunt u hier terecht

© 2006 GENTBLOGT VZW

Reacties zijn gesloten.